Undervandsjagt

Cousteau frømandsklub har en lang historik i undervandsjagtens historie og har igennem næsten alle år siden 1964 haft undervandsjægere med til konkurrencer i Danmark samt deltagelse i WM og EM samt utallige Nordiske Mesterskaber.

Er du eller vil du gerne være undervandsjæger er dette den rigtige klub… vi har mange meget erfarne undervandsjægere som medlemmer og de deler gerne deres erfaring med dig.

Der er undervandsjagt ture fra strand eller der sejles ud med klubbens både til gode fiskepladser.

Du har mulighed for at træne dine færdigheder sammen med andre  på vores  hyggelige ture eller i vores svømmehal hver fredag fra 20 til 22

Flere af klubbens medlemmer er ivrige konkurrence uv- jægere og deltager i undervandsjagter rundt om i landet med jævne mellemrum … du kan komme med erfaring er ikke krævet.

Medlemskab

Der er 2 muligheder for medlemskab

  • Finnesvømmer medlemskab 400- halvårligt giver dig adgang til svømmehal hele året samt medlemskab af DSF Dansk sportsdykkerforbund derudover kan du benytte den lille båd som klubben har.
  • Aktivt medlemskab 600 halv årligt giver dig adgang til svømmehal medlemskab af DSF samt alt udstyr også den store RIB  med alt i navigation scanner mm. derudover vil der i løbet af året være foredrag kurser ture mm. som oftest er gratis for dette medlemskab.