Fridykning

Der trænes fridykning hver fredag i svømmehallen Aqua forum fra kl. 20 til 22 du er velkommen til at kigge forbi med dit udstyr og lege med.

Vi råder over nogle super fine trænings faciliteter. Vi har 25 meter bassin, udsprings bassin samt et varmtvandsbassin med 32 grader vandtemperatur.

Mange medlemmer er undervandsjægere der træner fridykning med henblik at blive bedre samt at højne sikkerheden. Der er også nogle der går efter deltagelse i mesterskaber og som træner pool fridykker disciplinerne.

Pool fridykker discipliner

  • DNF –Dynamisk no fins er længdedyk uden finner
  • DYN – Dynamisk er længdedyk med finner
  • STA – Statisk er hold vejret

Er du interesseret i disse pool discipliner så har vi i klubben erfaring med vejledning i udstyr, træning, afbalancering samt teknikker der kan forbedre dine færdigheder.

Flere medlemmer træner jævnlig i havet dette er i dybde disciplinerne – dette er kun for sjov men klubben har alt udstyret til rådighed for medlemmerne. udstyret til dette er overfladebøje liner samt bund lod og lanyards.

Der trænes på vrag og i Lillebælt dette kræver at du er certificeret fridykker, er du ikke det kan klubben hjælpe dig med et fridykker kursus. Dette kan du erhverve i Danmark eller i udlandet da klubben har et samarbejde med flere kursus udbydere.

Medlemskab

Vil du træne fridykning har vi et medlemskab der hedder finnesvømmer! dette medlemskab giver dig adgang til træning alle fredage hele året, med undtagelse af de fredage hvor den Danske folkeskole holder lukket.

Prisen er 400- halvårligt og giver dig samtidig medlemskab af Dansk sportsdykker forbund  og de fordele der er her med forsikring adgang til konkurrencer mm.

Du kan komme og træne sammen med os 2 gange derefter kræver vi medlemskab.